VENICUT5M Eldiven

VENICUT5M Eldiven®

YÖNETMELİK KKD 89/686/AET

EN420:2003+A1:2009 Genel gereksinimler 

 

5

Ustalık (1'dan 5’e kadar)

 

EN388:2016  

 

4

Aşınmaya karşı dayanıklılık (1'dan 4’e kadar)

 

X

Kesilmeye karşı dayanıklılık (1'dan 5'ya kadar)

 

4

Yırtılmaya karşı dayanıklılık (1'dan 4’e kadar)

 

X

Delinmeye karşı dayanıklılık (1-4)

 

C

Keskin kenarlı cisimlerle kesilmeye karşı direnç (TDM EN ISO 13997) (A'dan F'ye).

 

EN388:2003 Mekanik risklere karşı koruyucu eldiven (Avuç içinde elde edilen seviyeler) 

 

4

Aşınmaya karşı dayanıklılık (1'dan 4’e kadar)

 

5

Kesilmeye karşı dayanıklılık (1'dan 5'ya kadar)

 

4

Yırtılmaya karşı dayanıklılık (1'dan 4’e kadar)

 

X

Delinmeye karşı dayanıklılık (1-4)

 

EN407:2004 Isı ve Yangın risklerine karşı koruyucu eldiven (X = Gerçekleştirilmemiş test) 

 

X

Alev almaya karşı dayanıklılık (0'dan 1’den 4’e kadar)

 

1

Temas eden ısıya direnç (1’den 4’e kadar)

 

X

Konvektif ısıya direnç (1’den 4’e kadar)

 

X

 Yayılan ısıya direnç (1’den 4’e kadar)

 

X

Küçük erimiş metal uzantılarına direnç (1’den 4’e kadar)

 

X

Büyük erimiş metal uzantılarına direnç (1’den 4’e kadar)

RÈGLEMENT (UE) 1935/2004 CONTACT AVEC LES DENRÉES ALİMENTAİRES

GLOB MIGR Contact Alimentaire - Migration Globale 

 

.

Yaş veya sulu gıdalarla temas

 

.

Yağlı gıdalarla temas

 

.

Asitli gıdalarla temas

USA STANDARDS

 

ANSI-ISEA 105:2016 Hand Protection 

 

A3

Resistance to cutting by sharp objects (from A1 to A9)

 

    Renk Seçenekleri

Benzer Ürünler